Arbejdsstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Netshoppen Inventarland.dk åbnede dørene i 2008, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 6500 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Inventarland Slagelse, som er fysisk placeret i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller skriftligt på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk kom på markedet i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Brother og Dell.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover tilbyder Engsig.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Engsig A/S, som holder til på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller på supportmailen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)