Arne Jacobsen ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Netbutikken DitUr.dk gik i luften i vinteren 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5819 tidligere kunder, hvoraf hele 5035 personer har givet topkarakter og kun 74 personer har givet dumpekarakter. DitUr.dk har 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver DitUr.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 99 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DitUr.dk ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. Du kan kontakte dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller skriftligt på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Netshoppen GoldenTimes.dk åbnede dørene i 2016, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 9000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 35 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på GoldenTimes.dk betale med kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Golden Times Online ApS er indehaver af webshoppen, som er fysisk placeret i Aalborg SV på Hobrovej 452. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Nørregade 14 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)