Badebassiner

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk kom på markedet i 2017, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Småfolk og Kraes.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvoraf hele 116 personer har givet topkarakter og kun 2 personer har givet dumpekarakter. MamaMilla.dk har i skrivende stund 14538 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MamaMilla.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 13, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder, så har du 60 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden MamaMilla IVS, som holder til i Kastrup på adressen Fuglebækvej 2B. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 23 86, eller på kundeservice@MamaMilla.dk.

Besøg MamaMilla.dk nu (klik her)

Webshoppen NatureBaby.dk startede tilbage i 2007, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 8000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Sebra og Meraki.

NatureBaby.dks Trustpilot-score ligger på 8,3 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 859 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 748 har været meget tilfredse. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 147 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

NatureBaby.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover tilbyder NatureBaby.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Naturebaby ApS, som har til huse på Frederiksborgvej 16B i Helsinge. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 60 50 51, eller på supportmailen kundeservice@naturebaby.dk.

Besøg NatureBaby.dk nu (klik her)

Legehjulet.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Puky og Winter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 3725 anmeldelser, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste) og kun 15 er 1-stjernede (det dårligste). Legehjulet.dks Facebook-side har i øjeblikket 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Legehjulet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Du har på Legehjulet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Legehjulet.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder Legehjulet.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Legehjulet.DK ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Møllersmindevej 24, 8763 Rask Mølle. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 30 29 36 34, eller på info@legehjulet.dk.

Besøg Legehjulet.dk nu (klik her)