Bæredygtig rengøring med allergivenlige hudplejeprodukter og økologiske tekstiler

I dag mere end nogensinde har vi fokus på bæredygtig rengøring i vores dagligdag. Med corona som en stor modstander af folks helbred, har gode hudplejevenlige produkter blevet båret frem i lyset, og flere mennesker er blevet opmærksomme på de gode egenskaber som kommer med ved brugen af gode materialer og flydende produkter. Ved at opretholde et højt sundhedsniveau i hjemmet kan sygdom og andre ubehagelige situationer holdes nede, og vi forebygger dårlige perioder. 

Nordisk præg til de økologiske rengøringsprodukter

Hudplejeprodukterne er produceret med et nordisk præg i form af dufte fra kendte nordiske ingredienser som havtorn, kamille, rød tang og salvie. Produkterne er skånsomme mod huden og hjælper med at passe på vores planet. Køb økologiske og bæredygtige produkter for at gøre en ændring i dag.

De duftende hudplejeprodukter bringer luksus ind i din hverdag og hjælper med at give lysten til at opretholde et slankt og rent hjem. De miljøvenlige rengøringsprodukter hjælper med at holde dit hjem rent, og fremstilles samtidig under ordentlige arbejdsforhold, så de etiske forhold ikke går på kompromis. 

Tyskland udvikler sin bæredygtige tankegang

Tyskerne tænker i mere bæredygtige beslutninger, når de skal handle gode og rene artikler til hele familien. Der er nemlig mere fokus på korrekt bæredygtig rengøring i de tyske hjem. Tyskerne har fået øjnene op for de miljøvenlige rengøringsprodukter såsom allergivenlige hudplejecremer og sæber. Økologiske tekstiler som er fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld er også i stigende kurs hos de tekstil glade tyskere. Efter corona er folk verden over blevet mere opmærksom på vores helbred. Det har skabt en sundhedsbølge, som ikke er til at tage fejl af. Bæredygtige rengøringsprodukter skal være uden hårde kemikalier og fri for parabener, så vi ikke modtager allergiske reaktioner fra forskellige skadelige ingredienser.  Økologiske tekstiler med GOTS certificeret bomuld er gode mod huden, og efterlader ikke plastfibre ved brug eller under vask. Her kan det være en god ide at vaske sine bomuldsprodukter med sund vaskemiddel for at opretholde tekstilens fast struktur. Økologiske tekstiler har en god sugeevne og fungerer effektivt til brug i hverdagen ved rengøring af hjemmet eller personer. 

Bæredygtige tekstiler er bløde og skånsomme mod huden og giver dermed et pænt og moderne look i hjemmet. Gør din krop en tjeneste og skån den for tekstiler produceret under ringe forhold, men også af ringe kvalitet. Håndklæder i økologisk bomuld er en genial måde at pleje din krop dag ud og dag ind.  Det er ikke kun godt mod huden & et pænt element i hjemmet. Du er også garanteret planetens tilstedeværelse ved at tænke i bæredygtige baner.