Behandlerstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 6500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Inventarland Slagelse, som rent fysisk kan findes på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller skriftligt på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk fik den første ordre i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 15 anmeldelser, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 509 mennesker som er fans af Engsig.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, med en score på i alt 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover får du hos Engsig.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Engsig A/S, som har til huse på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller på supportmailen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)