Black Diamond Spot Pandelamper

Kategorier:

Black Diamond Spot Lite pandelampe - Azul

239,00 kr.

Black Diamond Spot Lite pandelampe - Aqua Blue

239,00 kr.

Black Diamond Spot 325, DARK OLIVE

349,00 kr.

Black Diamond Spot 325, CITRUS

349,00 kr.

Black Diamond Spot 325, BLACK

349,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webshoppen Friluftsland.dk startede tilbage i 1999, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Friluftsland.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1716 personer har givet topkarakter og kun 48 personer har givet dumpekarakter. Friluftsland.dk har 59555 fans på deres Facebook-side.

Friluftsland.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Fenix Outdoor AB er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. De kan kontaktes på telefonnummer 33 14 51 50, eller på supportmailen kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Salomon og The North Face.

GrejFreak.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6290 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 5657 personer har givet topkarakter og kun 12 personer har givet dumpekarakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GrejFreak.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Virksomheden GrejFreak ApS er indehaver af webshoppen, som fysisk befinder sig på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 63 61, eller via e-mail på info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2003, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Fjällräven og Haglöfs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 287 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter og kun 9 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har 55Nord.dk i skrivende stund 7052 fans på deres side.

55Nord.dk tilbyder dag-til-dag levering, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover tilbyder 55Nord.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden 55ºNORD p/s, som holder til i Fredericia på adressen H.C. Ørsteds Vej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller på supportmailen 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk kom på markedet i 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 6000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Camelbak, Clawgear og Stanley.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 109 tidligere kunder har lavet, hvoraf 89 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. OutdoorPro.dk har 2529 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. OutdoorPro.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden OutdoorPro.dk ApS, som er fysisk placeret i Hadsten på Pilevej 2 A. De kan kontaktes på telefonnummer 38 42 00 38, eller på info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)