Bloomingville lamper

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Webbutikken Designfund.dk så dagens lys i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden DUBUY.DK ApS er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Jupitervej 10, 7430 Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webbutikken MoebelKompagniet.dk så dagens lys i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webbutikken Illux.dk så dagens lys i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Illux A/S ejer i dag webshoppen, som har til huse i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller skriftligt på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som er fysisk placeret i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)