Bogomslag til god beskyttelse af dine pakker

bogomslag-indpakning-raja-pack

Bogomslag er emballage primært til bøger og mapper. Men du kan bruge bogomslaget til alle former for produkter med det korrekte format. Bogomslag er den perfekte emballage til forsendelse af kantede genstande, som fx bøger, mapper og DVD’er.

Bogomslaget er udstyret med selvklæbende lukning, det sparer yderligere anvendelse af tape og gør det nemt at pakke forsendelsen. Modtager åbner hurtigt pakken ved hjælp af tearstripen. Mange synes, ​​at et bogomslag som pakkes fra midten, er lettere at pakke. Har du et bogforlag og skal sende bøger ud til dine kunder? Så er det vigtigt du finder den rigtige bogemballage. Man skal vælge en kuvert eller æske af bølgepap da det giver den bedste beskyttelse af bogens hjørner.

HVILKET BOGOMSLAG ER BEDST?

Til forsendelse af LP’er med posten, som typisk måler 32×32 cm, har du brug for store og flade omslag. Her er vores forslag at benytte krydsomslag der giver dig mulighed for at justere på højden alt afhængig af hvor mange LP’er du skal sende.

HVILKET BOGOMSLAG TIL CD’ER?

Skal der sendes cdér med posten, så er der få nemmere måder, at gøre dette på, end med vores smarte CD omslag. Vi har haft stor succes med vore praktiske CD omslag, som både er nemme, at anvende og som samtidigt yder en fremragende beskyttelse af emnerne.

HVILKET BOGOMSLAG TIL BØGER?

Typen af bogsomslag afhænger meget af størrelsen på dine bøger og i hvor høj grad bogen skal beskyttes under forsendelsen. Du kan købe bogomslag, der yder optimal beskyttelse, samtidig med at en selvklæbende lukning gør pakningen så nem som mulig. Bogomslag lukkes ganske nemt med en klæbestrimmel, uden brug af tape – da bøgerne holdes tæt mod pappen og sikres mod at glide rundt er de rigtigt godt beskyttet i krydspakningen – der findes mange video’er som viser, hvor godt en bog ligger beskyttet under forsendelsen når de er pakket i bogomslag. Det er tilmed let at pakke bøgerne og krydspakningen fylder ikke ret meget på lageret.