Cafestole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Netshoppen Inventarland.dk åbnede dørene i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Inventarland Slagelse, som har til huse i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover giver Engsig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Engsig A/S ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller på e-mailadressen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)