Calvin Klein ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Webshoppen DitUr.dk startede tilbage i vinteren 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

På Trustpilot har DitUr.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf kun 74 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5035 har været meget tilfredse. DitUr.dks Facebook-side har i øjeblikket 62973 fans.

DitUr.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 99 dage.

DitUr.dk ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Arnakvej 64 i Højbjerg. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller på supportmailen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 9000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. På Facebook har GoldenTimes.dk i skrivende stund 3011 fans på deres side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Derudover prismatcher GoldenTimes.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Golden Times Online ApS ejer webshoppen, som holder til på adressen Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk kom på markedet i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2141 personer har givet topkarakter og kun 3 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Østergaard Aps, som holder til i Skive på adressen Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)