Christina Watches ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Netbutikken DitUr.dk gik i luften i vinteren 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

På Trustpilot har DitUr.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5819 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 5035 personer har givet toprating og kun 74 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Som på de fleste andre webshops kan du på DitUr.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover prismatcher DitUr.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 99 dage til at sende varerne retur.

DitUr.dk ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller på supportmailen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2016, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 9000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover tilbyder GoldenTimes.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Golden Times Online ApS, som har til huse i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fragten helt gratis, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Østergaard Aps, som holder til på adressen Nørregade 14, 7800 Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)