Design dit eget møbel nemt og enkelt

Kender du det, når du står og skal indrette dit hjem, din arbejdsplads eller din butik, og mangler det ene multimøbel, som skal kunne noget helt specifikt? Så frygt ej, der findes et hav af gode løsninger på sådan et problem. 

Bor du for eksempel på lidt plads, og ønsker du at have et møbel, som kan klare opbevaring og som samtidig ser smart ud, så kunne du fx prøve et jalousiskab med jalousilåger.

Jalousilåger – en sjov og sikker løsning

Hos AJ produkter kan du finde en skabstype, som kaldes jalousiskab. I disse skabe kan du let og enkelt opbevare ejendele i alle mulige størrelser, idet hylderne er justerbare. Der kan desuden tilkøbes flere. Samtidig er skabene designet enormt smart, hvis du har behov for pladsbesparelse i din lejlighed, på din arbejdsplads, dit kontor og mange andre steder. Skabet kan med sine jalousilåger placeres mange forskellige steder, da det indeholder indfældede håndtag og justerbare fødder. Udover dette er der også mulighed for at placere flere skabe i forlængelse af hinanden, hvis du har behov for meget opbevaringsplads.

Design dit eget hjemmekontor i et skab

Med skabe, som indeholder jalousilåger, kan du ovenikøbet justere hylderne således, at du kan få plads til en arbejdsplads. Dette er essentielt for hjemmekontoret, som har været en nødvendighed for mange under coronapandemien og derfor er blevet en del af mange personers hverdag. Samtidig har du mulighed for at gemme dit arbejde væk igen bag skabets jalousilåger, så du har let ved at adskille arbejde og fritid. På den måde kan du undgå stressede situationer i din fritid. Hertil kan du ligeledes tilføje de justerbare hjul til møbler, så du dermed kan flytte dit skab yderligere væk eller blot justere i dit arbejdsmiljø, hvis du har behov for forandring.

 

 Find din egen stil

Udover jalousiskabets mange gode løsninger til dig, som ønsker mere plads, kan du også nemt og enkelt sætte dit præg på skabet. Du kan blandt andet påføre forskellige laminerede plader alt efter, hvad du synes er pænt og lækkert og herefter tilføje nips og andre smukke ting, så du kan finde den rette stemning. Dette er ligeledes en god løsning, hvis du ønsker et justerbart hjemmekontor, som kan laves nemt og enkelt med et jalousiskab. Hertil kan du tænke i en klimavenlig retning og finde genbrugte ting, såsom kontorstole eller blot udforske det lokale plantemarked for at få et grønt og friskt pust.