Drømmer du om at blive boligejer i Odense?

Så kan du med stor fordel læse med her. Vi vil nemlig gøre dig lidt klogere på, hvorfor Odense er en dejlig by at bo i. For Odense er nemlig en by fyldt med eventyr, som blandt andet H.C. Andersen har efterladt. I denne by har du utroligt mange muligheder. Du kan kombinere byliv med idyllisk natur, og du kan starte din familie her, eller du kan påbegynde din nye uddannelse. Valget er helt op til dig, og ønsker du at vide mere om det at være boligejer i Odense? Så læs med her.

 

Tag på eventyr med H.C. Andersen

I H.C. Andersens fødeby Odense kan du overalt i centrum se figurerne fra hans eventyr komme til live. Uanset, hvor du befinder dig, vil du blive mindet om hans tilstedeværelse i byen; i parker og på gader og stræder. Du vil støde på forskellige skulpturer, der alle er lavet af forskellige kunstnere. Fælles for dem alle er dog, at de er udsprunget af H.C. Andersens eventyr. Find for eksempel skulpturen af Tommelise, der står i sin blomst og kigger efter svalen. Du kan ligeledes gå på opdagelse efter den standhaftige tinsoldat – valget er helt op til dig.

 

Odense er også en børnevenlig by

Og for dig, der ønsker at starte din nye familie i Odense, kan vi fortælle, at det er en yderst børnevenlig by. Der er rigtig mange attraktioner og seværdigheder, der er gratis for børn og unge under 18. Når i først kommer til byen, kan i altså med stor fordel tage på rundfart og opleve det hele sammen – hvilken bedre start på jeres ny liv findes der? Uanset, har Odense et hav af muligheder at byde på, og du skal blot vælge, hvor du vil starte.