Drops Garn

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk blev lanceret tilbage i 41640, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Rito.dk i skrivende stund 35104 fans på deres side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Rito ApS, som fysisk befinder sig på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webbutikken Hobbyshoppen.dk så dagens lys i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Hobbyshoppen er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk kan findes på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)