Elizabeth Arden Cremeer

Kategorier:

Vores anbefalede beauty-webshops

Netbutikken NiceHair.dk gik i luften i 2010, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 14000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dermalogica og Redken.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 37612 anmeldelser, hvoraf kun 416 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 31933 har været meget tilfredse. NiceHair.dks Facebook-side har i øjeblikket 225196 fans. Samlet set der lige nu 4607 anmeldelser af siden,

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Du har på NiceHair.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden NICEHAIR ApS, som holder til i Esbjerg på adressen Randersvej 30. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 32 200 200, eller på supportmailen ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Lookfoxy.dk kom på markedet i 2009, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 300 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx ID Hair og HH Simonsen.

På Trustpilot har Lookfoxy.dk en score på 6,9 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 43 anmeldelser, hvoraf hele 14 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Lookfoxy.dk i skrivende stund 608 fans på deres side. I alt 10 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden,

Lookfoxy.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Lookfoxy.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden HolmeGruppen ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 6000 i Kolding på Essen 41. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 20 15 45 60, eller skriftligt på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Netshoppen Made4men.dk åbnede dørene i sommeren 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 3000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

På Trustpilot har Made4men.dk en score på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 6942 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5800 er 5-stjernede (det bedste) og kun 98 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Made4men.dk i skrivende stund 6276 fans på deres side. 75 af deres fans har skrevet en anmeldelse,

Made4men.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Firtal Web ApS, som holder til på adressen Møgelhøj 8, 8520 Lystrup. De kan kontaktes på telefonnummer 89 88 17 78, eller via e-mail på Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)