Emporio Armani ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk leverede sin første pakke hos en kunde i vinteren 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5035 personer har givet topkarakter og kun 74 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 62973 mennesker som er fans af DitUr.dks Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Som på de fleste andre webshops kan du på DitUr.dk betale med kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 99 dage efter dit køb.

DitUr.dk ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Arnakvej 64, 8270 Højbjerg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 57 07 35, eller på supportmailen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2016, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 9000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste) og kun 42 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden,

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Golden Times Online ApS, som har til huse i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk blev lanceret tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2141 har været meget tilfredse. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker,

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. GuldsmedOestergaard.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Østergaard Aps, som holder til i Skive på adressen Nørregade 14. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)