Ergonomiske Kontorstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2008, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 6500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 18 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 575 har været meget tilfredse. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Inventarland Slagelse, som har til huse i postnummer 4200 i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 10 13, eller via e-mail på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netshoppen Engsig.dk åbnede dørene i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Brother og Dell.

Netbutikken har 8,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf hele 13 personer har givet topkarakter og kun 2 personer har givet dumpekarakter. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover har Engsig.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Engsig A/S er indehaver af webshoppen, som har til huse på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller skriftligt på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)