Fjernstyrede biler til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netshoppen MamaMilla.dk åbnede dørene i 2017, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Småfolk og Kraes.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 126 tidligere kunder, hvoraf 116 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. MamaMilla.dk har i skrivende stund 14538 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MamaMilla.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 13, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på MamaMilla.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 60 dage.

Webshoppen ejes og drives af MamaMilla IVS, som har til huse på Fuglebækvej 2B i Kastrup. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 23 86, eller på e-mailadressen kundeservice@MamaMilla.dk.

Besøg MamaMilla.dk nu (klik her)

Webbutikken NatureBaby.dk så dagens lys i 2007, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 8000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Sebra og Meraki.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 859 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 748 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 21728 mennesker som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 147 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover giver NatureBaby.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Naturebaby ApS, som har til huse i Helsinge på Frederiksborgvej 16B. Du kan kontakte dem via telefon på 70 60 50 51, eller på supportmailen kundeservice@naturebaby.dk.

Besøg NatureBaby.dk nu (klik her)

Netshoppen Legehjulet.dk åbnede dørene i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Puky og Winter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste) og kun 15 er 1-stjernede (det dårligste). Legehjulet.dks Facebook-side har i øjeblikket 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Legehjulet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Som på de fleste andre webshops kan du på Legehjulet.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Legehjulet.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover tilbyder Legehjulet.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Virksomheden Legehjulet.DK ApS ejer webshoppen, som holder til i Rask Mølle på adressen Møllersmindevej 24. De kan kontaktes på telefonnummer 30 29 36 34, eller skriftligt på info@legehjulet.dk.

Besøg Legehjulet.dk nu (klik her)