Fødselsdagsflag

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte sgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk fik den første ordre i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden,

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Walgerholm 16, 3500 Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som holder til på adressen Jupitervej 10, 7430 Ikast. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker,

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Møbel Kompagniet ApS, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse,

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Illux A/S er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse,

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som fysisk befinder sig på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)