Foldestole

Kategorier:

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk kom på markedet i 1999, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1716 er 5-stjernede (det bedste) og kun 48 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 59555 mennesker som er fans af Friluftsland.dks Facebook-side.

Friluftsland.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Fenix Outdoor AB, som rent fysisk er at finde i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 33 14 51 50, eller på e-mailadressen kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

Netbutikken GrejFreak.dk gik i luften i 2008, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Salomon og The North Face.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6290 kundeanmeldelser, hvoraf kun 12 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5657 har været meget tilfredse. På Facebook har GrejFreak.dk i skrivende stund 45588 fans på deres side. Ud af disse er der 475 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

GrejFreak ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 8260 i Viby J på Gunnar Clausens Vej 58. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 63 61, eller via e-mail på info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2003, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Fjällräven og Haglöfs.

55Nord.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 287 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 189 personer har givet toprating og kun 9 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har 55Nord.dk i skrivende stund 7052 fans på deres side.

55Nord.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover får du hos 55Nord.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

55ºNORD p/s ejer i dag webshoppen, som har til huse på H.C. Ørsteds Vej 10 i Fredericia. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 6000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Camelbak, Clawgear og Stanley.

OutdoorPro.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 109 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 89 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. OutdoorPro.dk har 2529 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 46 mennesker, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. OutdoorPro.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk ApS ejer i dag webshoppen, som er fysisk placeret i Hadsten på Pilevej 2 A. Du kan kontakte dem via telefon på 38 42 00 38, eller skriftligt på info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)