Gamerstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvoraf kun 18 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 575 har været meget tilfredse. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Inventarland.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Inventarland Slagelse, som holder til på adressen Trafikcenter Allé 12, 4200 Slagelse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller via e-mail på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netbutikken Engsig.dk gik i luften i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Brother og Dell.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 15 anmeldelser, hvoraf 13 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover giver Engsig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Engsig A/S ejer i dag webshoppen, som har til huse i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller på e-mailadressen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)