Garmin Forerunner 35 Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk leverede sin første pakke hos en kunde i vinteren 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5819 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 5035 personer har givet toprating og kun 74 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. DitUr.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover prismatcher DitUr.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 99 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DitUr.dk ApS, som har til huse på Arnakvej 64 i Højbjerg. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller skriftligt på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GoldenTimes.dk efter kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Golden Times Online ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webshoppen GuldsmedOestergaard.dk startede tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Østergaard Aps er indehaver af webshoppen, som har til huse i Skive på Nørregade 14. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)