Garmin Vivosmart 3 Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i vinteren 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 74 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5035 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 62973 mennesker som er fans af DitUr.dks Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. DitUr.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har DitUr.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 99 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden DitUr.dk ApS ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. Du kan kontakte dem via telefon på 60 57 07 35, eller på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk kom på markedet i 2016, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Golden Times Online ApS, som har til huse i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2141 har været meget tilfredse. GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Skive på adressen Nørregade 14. Du kan kontakte dem via telefon på 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)