Gaslamper

Kategorier:

Snowdon Gaslampe

316,75 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 1999, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2053 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 1716 personer har givet toprating og kun 48 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Friluftsland.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Friluftsland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Fenix Outdoor AB, som har til huse i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 33 14 51 50, eller via e-mail på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Salomon og The North Face.

GrejFreak.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6290 tidligere kunder, hvoraf kun 12 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5657 har været meget tilfredse. GrejFreak.dk har 45588 fans på deres Facebook-side. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk leverer dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GrejFreak.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden GrejFreak ApS, som har til huse på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 63 61, eller på e-mailadressen info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk kom på markedet i 2003, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Fjällräven og Haglöfs.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 287 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 9 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 189 har været meget tilfredse. 55Nord.dk har i skrivende stund 7052 fans på deres Facebook-side.

55Nord.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover har 55Nord.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

55ºNORD p/s er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7000 i Fredericia på H.C. Ørsteds Vej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller via e-mail på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk kom på markedet i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 6000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Camelbak, Clawgear og Stanley.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 109 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 89 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 46 mennesker, med en score på i alt 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. OutdoorPro.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af OutdoorPro.dk ApS, som har til huse i postnummer 8370 i Hadsten på Pilevej 2 A. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 38 42 00 38, eller på e-mailadressen info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)