Guide: Bedre løsninger inden for træpiller til din hverdag

Green Living Room With Vertical Garden, House Plants, Beige Color Sofa And Parquet Floor

Hvis du lige som så mange andre også er begyndt at fokusere mere på omverdenen, og på hvordan man kan leve mere ansvarsbevidst, er der en masse ting, du kan overveje. Der er nemlig forskellige ting du kan gøre, som vil være med til at gøre din hverdag langt bedre, end den er nu.

Varm huset op med træpiller eller varmepumpe

Hvis du ønsker en effektiv opvarmning af huset, er der forskellige løsninger, du kan vælge imellem. En af dem er en energivenlig opvarmning af huset med træpiller fra Pillemadsen.

Du kan også overveje at få købt en varmepumpe, som kan varme huset op.

Overvej en kødfri dag

Hvis du gerne vil tænke mere på omverdenen i din hverdag, er kan det være en god ide at kigge på de ting, som du spiser. Det er nemlig tit her, at det kan være lidt galt. Især hvis man spiser en masse kød, kan dette være noget, man skal overveje at skære ned på. Kødproduktionen er nemlig generelt dårlig for klimaet.

Det kan derfor være en god ide at indføre kødfrie dage i hverdagen. Det behøver ikke være mere end et par dage om ugen. Her kan man afprøve vegetariske opskrifter, og måske endda finde nogen, som man synes er rigtig gode. På den måde kan du altså få en mere klimavenlig hverdag med simple løsninger.