Hørfrøolier

Kategorier:

Vores anbefalede sports-webshops

Netbutikken Apuls.dk gik i luften i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 2000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Jordan og Adidas.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 296 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Apuls ApS er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Anker Andersens Vej 8, 7160 Tørring. De kan kontaktes på telefonnummer 60 62 71 00, eller på info@apuls.dk.

Besøg Apuls.dk nu (klik her)

Webshoppen Bodylab.dk startede tilbage i 37165, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 150 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bodylab Protein.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 120 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 25412 har været meget tilfredse. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Bodylab.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

NutriNord er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 9560 i Hadsund på Plastvænget 3 D. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 96 525 525, eller på supportmailen kundeservice@bodylab.dk.

Besøg Bodylab.dk nu (klik her)

BilligSport24.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2005, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 2500 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Asics, Nike og New Balance.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter og kun 51 personer har givet dumpekarakter. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover har BilligSport24.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Webshoppen ejes og drives af Billigsport24, som har til huse på Næstvedvej 15 E i Ringsted. De kan kontaktes på telefonnummer 57 67 03 20, eller skriftligt på info@billigsport24.dk.

Besøg BilligSport24.dk nu (klik her)

Webshoppen Billig-Fitness.dk startede tilbage i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Adidas.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3104 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2649 personer har givet topkarakter og kun 52 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Billig-Fitness.dk i skrivende stund 60157 fans på deres side.

Billig-Fitness.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover giver Billig-Fitness.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Billig Fitness™, som rent fysisk kan findes på Karlebovej 59 i Hillerød. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 38 48, eller på e-mailadressen info@billig-fitness.dk.

Besøg Billig-Fitness.dk nu (klik her)

Webbutikken Getbig.dk så dagens lys i 1999, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx GoVital og U.N.O.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,5 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 231 anmeldelser, hvoraf kun 10 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 166 har været meget tilfredse. På Facebook har Getbig.dk i skrivende stund 18460 fans på deres side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Getbig.dk efter blot 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre.

Du har på Getbig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover giver Getbig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden N.K. Import ApS, som har til huse i postnummer 6200 i Aabenraa på Vingelhøjvej 72. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 36 96 58 79, eller skriftligt på support@getbig.dk.

Besøg Getbig.dk nu (klik her)