Hvordan vælger du det rigtige badekar?

At vælge badekar kan være e vanskelig opgave. Da det ikke er noget man prøver ret ofte, kan det være svært at vide, hvad man skal tænke over og lægge vægt på.

www.flottebade.dk, finder du et stor udvalg i badekar, i alle tænkelige størrelser, former og designs. Vi tager dig herunder igennem ting, som er godt at tænke over, inden du beslutter dig.

Badekarrets størrelse?

Størrelse på det badekar du ender med at vælge, afhænger af et par ting. Pladsen på badeværelset, selvfølgelig, men også hvor mange personer der skal være plads til af gangen. Har man mindre børn, kan det være rart at der er plads til et barn og en voksen, men har man ingen børn, kan det måske være en fordel at vælge et mindre kar, da man så bruger mindre vand til at fylde karret.

Vælger du et kar til to personer, er det praktisk at karret, som minimum har en længde på 180 cm, eller vælg et kar, hvor man sidder ved siden af hinanden. Men vær dog stadig indstillet på, at man kommer til at sidde tæt!

Indbygget badekar, eller fritstående?

Badekar findes, som udgangspunkt, som et indbygget kar, eller et fritstående kar!

Et indbygget badekar, er et som man kræver, at man bygger en afskærmning op omkring det, på de sider som vender ud i rummet. På et rektangulært kar, vil det være to sider, hvis karret er placeret i et hjørne. Indbygningen giver dig mulighed for, at skabe dit helt eget undseende på badekarret. Hus dog at det skal være muligt at få adgang til afløbet, enten via e inspektionslem, eller at badekarret, kan løftes ud.          Til de fleste indbygnings kar, er det muligt at købe frontpaneler, til de frie sider. Det er en enkel måde, at afskærme sit kar på, samt til at give adgang til afløbet.

Ved et fritstående badekar, forstås det, at det er et kar, som er placeret midt på gulvet, med luft hele vejen rundt om karret. Denne type stilles også ganske ofte op af en væg, hvor den er fri på alle de andre sider.

Badekar som spabad!

Mange af de badekar, som vi har hos FlotteBade.dk, kan også produceres, som spabade, med indbyggede dyser, som kan give dig en afslappende, dybdegørende massage og skabe et wellness rum, i dit eget hjem. Men uanset, om du vælger et almindeligt badekar, eller et spabad, så får du en dejlig rolig oase på dit badeværelse, hvor du kan slappe af og få ladet batterierne op igen, i en travl hverdag.