Indret dig med de smukkeste designer lamper

Smukke lamper er fuldstændig uundværlige i indretningen, og der findes utroligt mange muligheder. Pendler, loftlamper, standerlamper, bordlamper og væglamper – med andre ord er der rig mulighed for at få oplyst dit hjem med stil, og det fungerer rigtigt godt, at kombinere de forskellige lampetyper i indretningen.

Der er få ting, så smukke og ikoniske som danske designer lamper. Alle kender de klassiske designere – eller som minimum deres lamper. Koglen, Globen, PH-lamperne, FlowerPot og mange andre udødelige designer lamper kommer fra danske designere.

Men der er kommet en helt ny generation af nordisk design, og her er der designs så innovative og originale, at de ikke er til at stå for. Vælger du en Akari lampe får du et vidunderligt kunstværk, der kombinerer det bedste fra japansk og skandinavisk designstil. Det lette rispapir giver et blødt og varmt lys – idéelt som hyggebelysning.

Hos Muuto er det let at finde en lampe, der passer til din personlige indretningsstil. De er enkle og strømlinede, men alligevel iøjnefaldende og utroligt smukke. En Muuto lampe er et godt valg til nordisk indretning.

Sådan laver du zoner i indretningen

Når du skal indrette dit hjem – især, hvis du ikke har så mange rum til rådighed – er det smart at inddele hjemmet i zoner. Et sofaarrangement ved fjernsynet er oplagt, og du kan afgrænse din sofa-zone med et gulvtæppe.

Det er ikke nok med smarte designer møbler for at indrette et hyggeligt og personligt hjem, for alle de små detaljer er med til at gøre dit hjem til helt dit eget. Så når møblerne er på plads, drejer det sig om at finde accessories til boligen; puder, lamper, tæpper, billeder på væggen osv. Her kan du bruge farven på dit tilbehør til at indikere, hvor de forskellige zoner starter og stopper.