Indretningstips til bar og café

Er du indehaver af en bar eller en café, og er tiden kommet til at renovere stedet? Måske mangler du inspiration til interieur og indretning til din restaurant, bar, hotel eller café. Læs med her, og få nogle tips til hvordan du bruger indretning til at skabe lige præcis den stemning, du gerne vil have i din café eller på din bar.

Rustik indretning

Rustik indretning med grove møbler og dæmpet belysning er ofte med til at skabe en afslappet og uformel stemning. Brug evt. træmøbler i mørkt træ til indretning bar, og brug stearinlys til at skabe ekstra meget stemning og atmosfære. Tænk også over væggene. Pynt dem med malerier, plakater der viser vintage rockbands eller noget helt tredje. Det hele behøver ikke at se perfekt og poleret ud, for at give dine gæster en god oplevelse.

Naturligt lysindfald og sarte farver

Er du kendt for at servere friske salater, god kaffe og lækre kager? Så vil du måske gerne give dine gæster et indtryk af, at stemningen er lige så let og lækker, som de retter du har på menukortet. Brug det naturlige lys, og placer borde og stole således, at dine gæster kan nyde solens stråler, selv hvis de sidder indendørs. Vil du dyrke det lyse, det friske og det naturlige, kan du evt. fylde rummet op med blomster og planter, for på den måde at invitere endnu mere af naturen inden for. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når du skal indrette din bar og arbejde dig hen imod præcis det visuelle udtryk, du drømmer om.

Få hjælp til indretningen af din bar

Har du svært ved at gennemskue hvordan du bedst indretter din bar eller din café, på baggrund af det signal du gerne vil sende? Så er der hjælp at hente. Kontakt f.eks. en virksomhed med speciale i restaurant inventar, som også har erfaring inden for selve indretningen.