Kahler lamper

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk startede tilbage i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 4000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS ejer webshoppen, som holder til på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. I alt 109 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

SIA Wallstickerland er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Aalborg Øst på adressen Tornhøjparken 101. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)