Kantinestole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk blev lanceret tilbage i 2008, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 727 anmeldelser, hvoraf hele 575 er 5-stjernede (det bedste) og kun 18 er 1-stjernede (det dårligste). Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Inventarland Slagelse, som rent fysisk er at finde i postnummer 4200 i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller skriftligt på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk kom på markedet i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Brother og Dell.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 15 tidligere kunder har lavet, hvoraf 13 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover prismatcher Engsig.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Engsig A/S, som har til huse i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. Du kan kontakte dem på telefonnummer 20 60 06 76, eller via e-mail på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)