Konferencestole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webbutikken Inventarland.dk så dagens lys i 2008, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 6500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Dauphin og Tronhill.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvoraf hele 575 er 5-stjernede (det bedste) og kun 18 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Inventarland.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Inventarland Slagelse, som fysisk befinder sig på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 10 13, eller skriftligt på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webbutikken Engsig.dk så dagens lys i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Brother og Dell.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover prismatcher Engsig.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden Engsig A/S, som rent fysisk kan findes på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller på supportmailen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)