Kontorlamper

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk gik i luften i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 6500 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 727 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Inventarland Slagelse ejer i dag webshoppen, som har til huse på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 10 13, eller via e-mail på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Brother og Dell.

Netbutikken har 8,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf 13 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover giver Engsig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Engsig A/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 9900 i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. De kan kontaktes på telefonnummer 20 60 06 76, eller via e-mail på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)