Lampepudsergræs

Kategorier:

Rødbladet lampepudsergræs Rubrum - Pennisetum setaceum...

93,69 kr.

Rød Lampepudsergræs - PENNISETUM setaseum Fireworks XL

124,94 kr.

Lampepudsergræs Little Bunny - Pennisetum alopecuroides...

44,94 kr.

Lampepudsergræs Little Bunny - Pennisetum alopecuroides...

93,69 kr.

Lampepudsergræs - PENNISETUM orientalis Karley Rose®

149,94 kr.

Lampepudsergræs - PENNISETUM orientalis Karley Rose®

93,69 kr.

Lampepudsergræs - Pennisetum alopecuroides Hameln

181,19 kr.

Lampepudsergræs - Pennisetum alopecuroides Hameln

81,19 kr.

Lampepudsergræs - Pennisetum alopecuroides Hameln

93,69 kr.

Lampepudsergræs - Pennisetum alopecuroides Hameln

106,19 kr.

Lampepudsergræs - Pennisetum alopecuroides Hameln

39,94 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Plantetorvets egne produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6440 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 4860 personer har givet toprating og kun 117 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Plantetorvet.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover prismatcher Plantetorvet.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Plantetorvet.dk ApS, som er fysisk placeret i Randers NV på Skovvadbrovej 1. De kan kontaktes på telefonnummer 86 57 75 57, eller via e-mail på kundeservice@plantetorvet.dk.

Besøg Plantetorvet.dk nu (klik her)

Blomsterverden.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2004, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 2000 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Blomsterverdens egne produkter.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2413 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2189 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. Blomsterverden.dk har i skrivende stund 2866 fans på deres Facebook-side. I alt 21 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Blomsterverden.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover tilbyder Blomsterverden.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Blomsterverden, som har til huse i postnummer 3740 i Svaneke på Nansensgade 5. De kan kontaktes på telefonnummer 81 75 61 00, eller på e-mailadressen info@blomsterverden.dk.

Besøg Blomsterverden.dk nu (klik her)