Look Keo 2 Max klamper

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Webbutikken Cykelpartner.dk så dagens lys i 2005, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 11000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Abus, Atredo og Cube.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter og kun 164 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Cykelpartner.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 18, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Cykelpartner.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden On Gear ApS, som holder til på Industrivej 9 i Roslev. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 39 40 31 31, eller på supportmailen info@cykelpartner.dk.

Besøg Cykelpartner.dk nu (klik her)

Cykler.dk blev lanceret tilbage i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 3000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Kildemoes, Trek og Batavus.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste) og kun 39 er 1-stjernede (det dårligste). Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. 49 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover giver Cykler.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Cykler.dk ApS , som har til huse i postnummer 7620 i Lemvig på Storegade 27. De kan kontaktes på telefonnummer 77 34 08 18, eller skriftligt på info@cykler.dk.

Besøg Cykler.dk nu (klik her)

Netshoppen Pedalatleten.dk åbnede dørene i 2008, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 2000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Avenue, Centurion og Winter.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste) og kun 21 er 1-stjernede (det dårligste). Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Østerport Cykler ApS, som holder til på Oslo Plads 9 i Kbh Ø. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 75 13, eller på e-mailadressen kundeservice@pedalatleten.dk.

Besøg Pedalatleten.dk nu (klik her)

Netshoppen Cykelexperten.dk åbnede dørene i 2004, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Kildemoes, Cannondale og Puky.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 1174 personer har givet toprating og kun 55 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Cykelexperten A/S Megastore ejer webshoppen, som har til huse på Slotsherrensvej 103 i Vanløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 72 30 18 17, eller via e-mail på megastore@cykelexperten.dk.

Besøg Cykelexperten.dk nu (klik her)