Menu Olielamper

Kategorier:

Menu Wire Base Hvid (Stor)

449,00 kr.

Menu Wire Base Hvid (Mellem)

349,00 kr.

Menu Wire Base Hvid (Lille )

299,00 kr.

Menu Wire Base (Stor)

449,00 kr.

Menu Wire Base (Mellem)

349,00 kr.

Menu Wire Base (Lille )

299,00 kr.

Menu Olielampe

299,00 kr.

Menu JWDA Gulvlampe White Marble Bronzed Brass

11.995,00 kr.

Menu JWDA Gulvlampe Travertine Brushed Brass

11.995,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk startede tilbage i 2012, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Pathos ApS, som har til huse i Værløse på Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webbutikken Dubuy.dk så dagens lys i 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webbutikken MoebelKompagniet.dk så dagens lys i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. I alt 109 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som rent fysisk kan findes på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webshoppen Illux.dk startede tilbage i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til i Aalborg Øst på adressen Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)