Militær Rygsække

Kategorier:

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 1999, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

På Trustpilot har Friluftsland.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2053 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 48 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1716 har været meget tilfredse. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Du modtager din ordre fra Friluftsland.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Friluftsland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Fenix Outdoor AB, som rent fysisk er at finde i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. Du kan kontakte dem via telefon på 33 14 51 50, eller via e-mail på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

Webbutikken GrejFreak.dk så dagens lys i 2008, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Salomon og The North Face.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6290 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 5657 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GrejFreak.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden GrejFreak ApS ejer webshoppen, som har til huse på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 63 61, eller på e-mailadressen info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

Webbutikken 55Nord.dk så dagens lys i 2003, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Fjällräven og Haglöfs.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 287 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 189 har givet den højeste karakter og kun 9 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 7052 mennesker som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

55Nord.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover har 55Nord.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden 55ºNORD p/s, som har til huse i postnummer 7000 i Fredericia på H.C. Ørsteds Vej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 76 76, eller på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 6000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Camelbak, Clawgear og Stanley.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 109 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 89 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra OutdoorPro.dk efter blot 2-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. OutdoorPro.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af OutdoorPro.dk ApS, som har til huse på Pilevej 2 A i Hadsten. De kan kontaktes på telefonnummer 38 42 00 38, eller på info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)