Derfor skal du flytte til Struer

Struer er mere end bare god lyd og lækker mad. Du skal blot lidt uden for byen, før du opdager alle de mange spændende og varierende vandreture, som kan opleves på en enkelt dag. Struer bugner med smuk natur, ældgamle artefakter, Danmarks mest sjældne pattedyr, 2. verdenskrigs historie og meget mere. Så frem med vandrestaven, på med støvlerne og kom ud i den friske luft for at få en unik Struer-oplevelse. Der er en masse gode grunde til at du skal flytte til Struer, så det er bare med at komme ud og opleve alle disse gode grunde. Udover flot natur har Struer også meget andet at byde på, så det er bare med at flytte til Struer inden det er for sent.

 

Smukke vandreture i Struer

Her er tre af Struers smukkeste vandreture, som du ikke må miss:

1) Bjergbyrundturen: Denne 4,5 kilometer lange rute fører dig forbi nogle af Struers mest kendte seværdigheder såsom Struer Museum og Kystvejen. Turen byder på en blanding af kuperet terræn, fladere stier og en smuk udsigt over Struers bymidte. Du kan starte turen ved Struer Museum eller fra P-pladsen ved Struers kirke.

2) Struer Ådalstur: Struer Ådal er et yndet udflugtsmål for Struere, og med god grund. Turen langs Struer Å byder på en afslappende gåtur på 3 kilometer, hvor du kan nyde den smukke natur og de rolige omgivelser. Du kan starte turen fra parken ved Skansen eller P-pladsen ved Struers kirke.

3) Struervejsturen: Denne 8 kilometer lange rute fører dig ud af Struer by og op i Struervejens bakker. Turen er en smuk blanding af kuperet terræn, fladere stier og en smuk udsigt over Struers bymidte. Du kan starte turen ved Struer Museum eller fra P-pladsen ved Struers kirke.

Så hvad venter du på? Kom ud og oplev alle de spændende ting, Struer har at tilbyde!