De imponerende kæmper kan findes på bakketoppe

Kunstner Thomas Dambo har skabt seks store træskulpturer, der gemmer sig i skovene omkring København. De imponerende kæmper kan findes på bakketoppe, ved vandet og i idylliske lysninger, langt fra byens travlhed. De seks kæmper fungerer ikke bare som mål for en tur i det grønne, men er også beregnet til at klatre på eller ind i. De Glemte Kæmper er en sjov aktivitet for familier med lidt større børn, og Thomas Dambo er en af de skæve træskabninger, der giver København sin unikke charme. Læs mere omkring de mange fordele ved at besøge Høje Taastrup. Der er masser af muligheder for hele familien, læs mere om Høje Taastrup her.

Populært område for lystfiskere

Naturpark Hedeland ligger ca. 30 km vest for København og består af en kunstigt skabt bakketop, som indeholder en 15 km lang rundtur. Naturparken har mange aktiviteter for hele familien, herunder vandre- og cykelstier, legepladser, picnic områder, udendørs svømmebassiner og en put and take sø. Hedeland er også et populært område for fiskere, da der er gode muligheder for at fange de fiske man gerne vil have med hjem til aftensmad eller opbevaring. Generelt set er der mange muligheder for hele familien for at komme ud i det fri og være sammen aktivt. Hedeland Naturpark er det perfekte sted for dig og din familie at være sammen.

Et af de største og flotteste teatre i Danmark

Hedeland Amfiteater ligger i Naturparken som ligger sammenmed. Dette teater er et af de største teatre i Danmark. Teatret er bygget på en helt unik og græsk måde med en stil hvor tilskuerpladserne, der omgiver scenen i en form for halvcirkel. I rude tal har det store teater plads til helt op til 15.000 tilskuere og har nogle de bedste akustikker i hele Danmark. Det er superpopulær og en af de steder i Danmark hvor flest kommer for at se denne ene ting.