Nakkelamper

Kategorier:

Infinity Hearts LED Nakkelampe/Håndledslampe Sort

149,00 kr.

Infinity Hearts LED Nakkelampe - Sort

89,00 kr.

Infinity Hearts LED Nakkelampe - Pink

89,00 kr.

Infinity Hearts LED Nakkelampe - Blå

89,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webshoppen Rito.dk startede tilbage i 41640, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden Rito ApS ejer webshoppen, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som har til huse på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)