Petroleumslamper

Kategorier:

Feuerhand - Væge til Original Petroleumslampe no. 276

19,00 kr.

Feuerhand - Original Petroleumslampe no. 276 Lakeret, Army

299,00 kr.

Feuerhand - Original Petroleumslampe no. 276 Fortinnet

199,00 kr.

Feuerhand - Original Petroleumslampe no. 276 Bronze

399,00 kr.

Feuerhand - Glas til Original Petroleumslampe no. 276

39,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 1999, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvoraf kun 48 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1716 har været meget tilfredse. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Du modtager din ordre fra Friluftsland.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Fenix Outdoor AB er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 33 14 51 50, eller på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Salomon og The North Face.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6290 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 5657 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. GrejFreak.dk har 45588 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 475 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på GrejFreak.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Virksomheden GrejFreak ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8260 i Viby J på Gunnar Clausens Vej 58. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 63 61, eller via e-mail på info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk kom på markedet i 2003, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Fjällräven og Haglöfs.

55Nord.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 287 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter og kun 9 personer har givet dumpekarakter. 55Nord.dk har 7052 fans på deres Facebook-side.

55Nord.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover tilbyder 55Nord.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

55ºNORD p/s ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen H.C. Ørsteds Vej 10, 7000 Fredericia. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 76 76, eller på e-mailadressen 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk blev lanceret tilbage i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 6000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Camelbak, Clawgear og Stanley.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 109 anmeldelser, hvoraf hele 89 personer har givet topkarakter og kun 3 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har OutdoorPro.dk i skrivende stund 2529 fans på deres side. 46 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra OutdoorPro.dk efter blot 2-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Det er på OutdoorPro.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. OutdoorPro.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Pilevej 2 A i Hadsten. Du kan kontakte dem på telefonnummer 38 42 00 38, eller på supportmailen info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)