Populære brands indenfor gulve i 2021

Indenfor de fleste produkttyper findes der brand, der er særligt populære, dette gælder også indenfor gulve. FlotteGulve.dk er en af landets største forhandlere af gulve og giver her et bud på, hvilke brands indenfor gulve, der vil være særligt populære i 2021.

De populære brands indenfor gulve er kendetegnet ved en fællesnævner, nemlig at de kombinerer gode priser med høj kvalitet.

Haro – En af verdens førende producenter

Når det handler om gulve, så er Haro en af verdens absolut førende producenter. Haro er kendt for af producere både trægulv, laminatgulve, korkgulve og deres helt egen gulvtype DISANO. Uanset gulvtypen er gulvene kendetegnet af at have en meget høj kvalitet uden at de derfor koster en formue.

Med nogle få undtagelser er alle Haro gulvene udstyret med et moderne kliksystem, som gør, at gulvene er lette at lægge også, hvis du ikke har erfaring med gulvlægning.

Haro har et stort sortiment især indenfor trægulve, hvor du kan vælge mellem en række forskellige træsorter og forskellige gulvtyper såsom plankegulv, 3-stavs parketgulv og sildebensgulve.

Berry Alloc – Høj slidstyrke, livstidsgaranti og smart kliksystem

Gulvproducenten Berry Alloc er især kendt for sine laminatgulve og ikke mindst højtrykslaminaterne, som har en meget høj slidstyrke og derfor også kommer med livstidsgaranti, hvis de lægges i en privat bolig.

En anden speciel ting ved laminatgulvene fra Berry Alloc er det særlige kliksystem i aluminium. Dette gør, at gulvet både ligger meget stabilt og samtidigt både er let at lægge og let at fjerne igen.

COREtec – Praktisk, moderne og dekorativt

COREtec er i 2020 braget ind på dette danske gulvmarked med sine moderne klikvinyler, der på flotteste vis kombinerer klassiske vinyldyder som høj slidstyrke og god gangkomfort med nem montage og et meget naturtro klinke- eller trælook.

Modsat en klassisk rullevinyl, så skal klikvinylerne ikke fuldlimes til undergulvet, hvilket både gør det nemmere at lægge gulvet, men i særdeleshed også gør det lettere, når gulvet en gang skal fjernes igen.

Marmoleum Click – Det farverige gulvvalg

Skal gulvet ikke bare være en neutral baggrund for resten af boligindretningen, men derimod et markant og farverigt indslag i boligen? Så er det værd at se nærmere på Marmoleum Click gulvene, der findes i 23 forskellige smukke designs, hvoraf nogle har pangfarver, mens andre har mere neutrale naturfarver.

Gulvene har en meget rengøringsvenlig overflade samt et moderne kliksystem, som gør, at de forskellige farver kan kombineres på kryds og tværs.

Falquon – ”Gulvet”

Falquon kalder selv deres gulvtype for ”The Floor” eller på dansk ”Gulvet”. Gulvene byder da også på alt det man kan ønske sig, når man skal købe nyt gulv: Et flot udseende, høj slidstyrke, god gangkomfort, gode lyddæmpende egenskaber samt ikke mindst en høj formstabilitet, der skyldes gulvets vandfaste SPC-kerne.

Dette gør at gulvet kan lægges også på steder, hvor andre gulvtyper ikke kan lægges eksempelvis på grund af store temperatursvingninger.

Egetæpper – En dansk klassiker

Tæpper er knapt så populære i disse år, men vil du gerne have et dejligt blødt gulvtæppe i stuen eller soveværelset. Så er Egetæpper uden tvivl det førende brand.

Egetæpper er et dansk brand og levere tæpper i høj kvalitet i flere forskellige tæppetyper og materialer samt i alle regnbuens farver.