Rbm Kontorstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2008, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dauphin og Tronhill.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 575 personer har givet toprating og kun 18 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Inventarland.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Inventarland Slagelse, som har til huse i Slagelse på Trafikcenter Allé 12. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller på e-mailadressen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webshoppen Engsig.dk startede tilbage i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvoraf hele 13 personer har givet topkarakter og kun 2 personer har givet dumpekarakter. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover prismatcher Engsig.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Engsig A/S er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Maigårdsvej 4, 9900 Frederikshavn. De kan kontaktes på telefonnummer 20 60 06 76, eller på supportmailen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)