Sadelstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Dauphin og Tronhill.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 727 anmeldelser, hvoraf kun 18 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 575 har været meget tilfredse. Inventarland.dks Facebook-side har i øjeblikket 4301 fans.

Inventarland.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Inventarland Slagelse, som holder til på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller på supportmailen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk fik den første ordre i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 13 personer har givet topkarakter og kun 2 personer har givet dumpekarakter. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover får du hos Engsig.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Engsig A/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller skriftligt på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)