Savner du en rød tråd i din indretning? Få 3 tips her

Når der er en eller anden form for rød tråd i din indretning, giver det automatisk en følelse af en mere gennemført indretning. Dog er det ikke altid lige nemt at skabe en rød tråd.

Her får du tre gode tips til, hvordan du får den røde tråd frem i din indretning.

Sigt efter en særlig stil

Hvis du har mange ting, der peger i hver sin retning, så får du aldrig skabt en rød tråd. I hvert fald bliver det meget sværere. I stedet skal du forsøge at sigte efter én bestemt stil. Hvis ikke du er klar over, hvilken indretningsstil du er mest til, er det en god idé at søge noget inspiration.

Når du finder en stil, du er vild med, er det nemmere at købe ting og møbler, for så har du noget at sigte efter. Det er ikke umuligt at blande flere forskellige stile og sætte dit eget personlige præg på din indretning, men det er alligevel rart med en guideline.

Lad materialer og farver gå igen

En rigtig god metode til at skabe sammenhæng på er ved at lade de samme farver og/eller materialer gå igen flere steder i din indretning. På den måde er du nemlig sikker på, at der automatisk opstår en rød tråd.

Det giver harmoni til din indretning, når det er farver og materialer, der går igen. Hos designoghandelshuset.dk finder du et bredt udvalg af ting til din bolig.

Begræns dig når du indretter

Det er fristende at købe alverdens forskellige ting, når du ser noget, der er flot eller smart. Dog skal du altid tænke over, hvorvidt det passer ind i din indretning, hvis du gerne vil skabe en sammenhængende indretning. Det er nemlig ikke sikkert, at noget passer ind i dit hjem, bare fordi det er flot.