Spraylim

Kategorier:

Ghiant Spraylim Permanent 400ml

99,00 kr.

Ghiant Spraylim Ikke-Permanent 400ml

99,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

165,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 250ml til patchwork,

109,00 kr.

Spraylim, 400ml

125,00 kr.

Spraylak, semi blank, 400ml

55,00 kr.

Spraylak, mat, 400ml

55,00 kr.

Spraylak, blank, 400ml

55,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netshoppen Rito.dk åbnede dørene i 41640, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Rito ApS ejer webshoppen, som holder til på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Hobbyshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som er fysisk placeret i Rødovre på Islevdalvej 142. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)