Ståstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webbutikken Inventarland.dk så dagens lys i 2008, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 6500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 575 personer har givet toprating og kun 18 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Virksomheden Inventarland Slagelse ejer webshoppen, som holder til i Slagelse på adressen Trafikcenter Allé 12. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 10 13, eller skriftligt på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netshoppen Engsig.dk åbnede dørene i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 15 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 13 personer har givet toprating og kun 2 har givet en meget dårlig rating. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover giver Engsig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden Engsig A/S er indehaver af webshoppen, som holder til på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan kontakte dem på telefonnummer 20 60 06 76, eller på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)