Vandtætte Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk ekspederede den første netordre tilbage i vinteren 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf kun 74 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5035 har været meget tilfredse. DitUr.dk har i skrivende stund 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. DitUr.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover giver DitUr.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 99 dage.

Webshoppen ejes og drives af DitUr.dk ApS, som holder til på adressen Arnakvej 64, 8270 Højbjerg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 57 07 35, eller på supportmailen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2016, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2984 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Golden Times Online ApS, som har til huse i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Østergaard Aps, som har til huse i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)