Verner Panton Trådreoler

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk blev lanceret tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 4000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS ejer webshoppen, som har til huse i Værløse på Walgerholm 16. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netshoppen Illux.dk åbnede dørene i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)