Vipp lamper

Kategorier:

Vipp Vægbeslag Sort

249,00 kr.

Vipp Vægbeslag Hvid

249,00 kr.

Vipp 526 Pendel Sort

2.999,00 kr.

Vipp 525 Gulvlampe Sort

3.399,00 kr.

Vipp 524 Spot Væglampe Sort

1.899,00 kr.

Vipp 524 Spot Væglampe Hvid

1.899,00 kr.

Vipp 522 Væglampe Sort

2.599,00 kr.

Vipp 521 Bordlampe Sort

2.999,00 kr.

Lightyears Væglampe Caravaggio Read Opal Glas

3.145,00 kr.

Lightyears Væglampe Caravaggio Read Grå 25

2.095,00 kr.

Lightyears Caravaggio Read Bordlampe Hvid

2.995,00 kr.

Lightyears Bordlampe Caravaggio Read Sort

2.995,00 kr.

Lightyears Bordlampe Caravaggio Read Opal

3.995,00 kr.

Lightyears Bordlampe Caravaggio Read Grå 25

2.995,00 kr.

House Doctor Bordlampe Club Sort-Hvid

1.200,00 kr.

HAY Marselis Gulvlampe Sort

1.799,00 kr.

HAY Marselis Gulvlampe Ash Grey

1.799,00 kr.

HAY Marselis Bordlampe Sort

1.199,00 kr.

HAY Marselis Bordlampe Lysegrå

1.199,00 kr.

Hübsch Pendel Og Bordlampe Metal/Messing

370,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk kom på markedet i 2012, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som holder til på Walgerholm 16 i Værløse. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden DUBUY.DK ApS, som holder til i Ikast på adressen Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til i Herning på adressen Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netbutikken Illux.dk gik i luften i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til i Aalborg Øst på adressen Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)